Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма: ЕКОНТ или СПИДИ.

 

Начин на плащане:

- наложен платеж - на куриера при получаване на доставката

- с дебитна или кредитна карта

 

за целта е необходимо следвайки етапите на поръчката, да изберете от меню "начин на плащане" - "Кредитна карта". Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

 

Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет”.

 

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

 

-отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (MyPos), където въвеждате данните на вашата карта.
-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта са:


-Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
-Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола
Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

 

Нашите продукти се доставят с куриерска фирма Еконт или Спиди
Стандартната доставка до 1 кг в България до офис на куриерска фирма струва 5,90 лв., а до адрес на клиент цената е 6,90 лв.
Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг в България са на стойсност струва 6,90 лв. до офис на куриерска фирма и 7,90 лв. до адрес на клиент.
Посочените цени са приблизителни.
Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни.
Всички поръчки,получени петък вечер,събота и неделя или по време на официални празници,се обработват в първия работен ден след това.
В рамките на 24 часа ще получите потвърждение по e-mail или телефон за направената поръчка.